Wil je vanaf nu écht eenvoudig en foutloos een exportaanvraag indienen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We hebben de afgelopen maanden namelijk hard gewerkt aan een portal waarmee je nu online een foutloos elektronisch voertuigdossier kunt aanmaken.

Eenvoudig & foutloos exporteren

Dankzij ons portal zijn complexe exportprocessen verregaand geautomatiseerd en sterk vereenvoudigd. Zo biedt de portal de mogelijkheid om via het kenteken en de VDS kentekencardreader voertuiggegevens op te roepen om vervolgens over te gaan tot de aanvraag van een exportproduct zoals een KFZ-Brief, Zollkennzeichen of Pakket C (KFZ-Brief + BPM overname service).

Aangezien alle benodigde procedures automatisch in gang worden gezet, wordt de kans op procedurele fouten tot een minimum beperkt. Je hebt dus altijd een sluitend exportdossier die je bovendien 24 uur per dag kunt inzien, evenals de facturen.

VDS portal

Portal beschikbaar voor € 15,00 per maand

De VDS portal vereenvoudigt alle exportprocessen enorm, zowel voor jou als gebruiker als voor onszelf en onze partners. Wij stellen ons portal daarom beschikbaar voor een scherp tarief van € 15,00 per maand. Voor dit bedrag ontvang je een persoonlijk account met gebruikersrechten en een VDS kentekencardreader met de benodigde software. Voor kleinere aantallen is geen abonnement vereist, je betaalt dan een vast bedrag van € 2,50 per dossier. Voor aanvragen die niet via de portal maar via e-mail, per post of bij ons aan de balie worden besteld, zijn wij genoodzaakt om m.i.v. 18 mei 2015 per dossier € 10,00 administratiekosten in rekening te brengen.

 

Meer informatie

Wil je ook profiteren van de voordelen van ons portal? Laat dan via onderstaande knop je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke demonstratie en advies op maat.